O NAMA

EUROmodul Design Studio

EUROmodul Design Studio kreira i dočarava naše vizije i ideje bolje od samih fotografija. Skup entuzijasta koji čine EmDS svojim kreacijama ruše ustajale barijere urbane opreme - uličnog nameštaja. Saradnjom sa naručiocima, projektantima i arhitektima ostvarujemo viziju u proizvod.

Usluge dizajna i vizualizacije vaših projekata

obratite nam se sa idejom ili projektom koji želite da vizualizujete ili animirate i mi ćemo Vam ponuditi kvalitetu uslugu koja pruža 3D realizam !
 

REDDOT design award - product design 2010
Product desing manager i osnivač EUROmodul design studia Karlo Babić, nagrađen je sa REDDOT design award za product design 2010 - AETERNA COLLECTION u kategoriji arhitektura / urbana oprema. REDDOT institucija svake godine održava takmičenje za dizajnere i arhitekte iz celog sveta čije radove ocenjuje i nagrađuje renomirani žiri od 27 članova koji čine profesori i doktori dizajna/arhitekture iz 27 različitih zemalja sveta. REDDOT je najprestižnija nagrada u svetu dizajna!

iF design award: product design 2011
nagrada dodeljena je PAPILLON.urban element proizvodu koji predstavlja ikonu modernih urbanih središta, dizajnera Karla Babića.iF design award je takmičenje jedno od tri najvažnijih svetskih takmičenja u dizajnu i odvija se svake godine od 1953. na dalje. Ugledni stručnjaci iz celog sveta biraju nosioca titule Design Award Winner određene godine. Proizvodi odlikovani oznakom iF predstavljaju najaktualnije smernice na području dizajna.

Knowhow

Dugogodišnje iskustvo, ostvareni projekti idejni projekti, nacrti, vizualizacije, proizvodna dokumentacija i reference čine naš Knowhow.

Design - idejni projekti

U saradnji sa eminentnim arhitektima EUROmodul je i njihove vizije uobličio u stvarne proizvode.