O NAMA

EUROmodul tvornice

EUROmodul predstavlja vodećeg proizvođača urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Evropi sa proizvodnjom Hrvatskoj (Rijeka) i Srbiji (Nova Pazova). Široka paleta proizovda koju nudimo nas čini i jednim od najvećih proizvođača. Naši proizvodi mogu se naći na ulicama i gradskim trgovima širom Evrope i sveta. EUROmodul je dobio brojna priznanja za dinamičan razvoj i uspeh u poslovanju, kao i za napredne inovacije i dizajn od svetski poznatog i priznatog žirija, REDDOT product design 2010 i iF product design 2011!

2013. godine EUROmodul je proširio proizvodne kapacitete u Srbiji na ukupno 20.000 m2 pa se proizvodnja odvija u dve fabrike.

EUROmodul je početkom juna 2017. uspešno završio projekat izgradnje i opremanja proizvodno-poslovnog objekta za proizvodnju modularnih objekata na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu, sufinansiranog iz Evropskog fonda za regionalni razvoj. Projekat pod nazivom »Povećanje konkurentnosti preduzeća EUROmodul d.o.o. kroz izgradnju i opremanje nove fabrike« započet je u avgustu 2016. godine, kao rezultat uspješne prijave na otvoreni poziv Ministarstva gospodarstva, preduzetništva i obrta, Kompetentnost i razvoj MSP-a.

Kako bi povećali efikasnost sopstevnih proizvodnih procesa i zadovoljili zahtev tržišta za većim količinama i bržim rokovima isporuke kao i potražnju za većim i kompleksnijim modularnim objektima, EUROmodul je pokrenuo projekat gradnje nove fabrike vredan više od 3 miliona evra, a u čijoj realizaciji Evropski fond za regionalni razvoj sudeluje sufinansiranjem u iznosu od oko milion evra.

Izgrađeni proizvodni pogon, veličine 6.500 m2, smešten je na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu i obuhvata proizvodni i upravni prostor kao i prateće infrastrukturne objekte, dok je njegovo opremanje uključivalo nabavku dizalice, kabine za lakiranje i potrebnog pratećeg nameštaja. U radionici će se proizvoditi i opremati pretežno modularni objekti poput kontejnera, kiosaka, modularnih zgrada, urbane opreme, reklamne opreme kao i slični proizvodi iz standardne ponude kompanije EUROmodul.

Ulaganjem u novi pogon za proizvodnju modularnih objekata, cilj je bio povećanje konkurentnosti samog preduzeća, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, ostvarenje pozitivnog dejstva na prodaju inovacija preduzeća i na samom kraju, doprinos privrednom razvoju lokalne zajednice otvaranjem novih radnih mesta.

Postanite partner

Širenjem naše proizvodnje i prodaje, EUROmodul je stekao partnere i klijente širom Sveta. Ukoliko želite postati deo tima slobodno nas kontaktirajte!