CARPORT DOUBLE

Dizajner: Karlo Babić
© by EUROmodul design studio
Dimenzije: D x Š x V = 5900 x 5800m x 2700 m
Materijali: Čelik pocinkovani plastificiran u RAL boju po izboru, inox AISI 304 ili inox AISI 316 (povećana otpornost od korozije)
Elektroinstalacija
LED rasveta

Nadstrešnica za automobile CARPORT DOUBLE

Montažna nadstrešnica za dva automobila proizvodi se od vruće cinkovanog materijala obojenog u RAL boju po izboru kupca sa fasadom izrađenom od drvenih letvica, perforiranog lima ili drugih materijala po zahtevu.

Dizajn

Nadstrešnica za automobile - CARPORT DOUBLE nudi široke mogućnosti individualizacije, novu opremu i dizajn zadnje generacije. Čistoća i jednostavnost odlikuju dobar dizajn. Novi oblici oštrih linija odaju jednostavnost i funkcionalnost. Ideja koja je pokrenula čitav ovaj projekat je dugogodišnja težnja približavanju dizajnerske svene svakom znatiželjnom korisniku koji može doprineti zaštiti i lepoti pojedinog auto u sopstvenoj kući. Na prvi pogled nadstrešnica osvaja svojim dinamičnim stilom i elegancijom naglašenom novim bojama sa česticama metala i detaljima koje naglašavaju dinamičnost i svežinu. Širok modularni koncept istodobno je prostran i funkcionalan zahvaljujući svojoj jedinstvenoj koncepciji koja je specifična za sve kreacije dizajnera Karla Babića koja u ovom slučaju pruža nadstrešnicu velike zapremine i potpuno ravnog poda.

Monumentalnost materijala

  • Pocinkovani čelik u boji antracit sa metalnim efektom kombinovan sa mat lakiranim drvom (žuto)
  • Pocinkovani čelik u boji antracit sa metalnim efektom kombinovan sa mat lakiranim drvetom (crveno)
  • Pocinkovani čelik u boji antracit sa metalnim efektom kombinovan sa sjajno lakiranim drvetom (crnim)
  • Pocinkovani čelik u boji antracit sa metalnim efektom kombinovan sa belom mrežom
  • Pocinkovani čelik u boji antracit sa metalnim efektom kombinovan sa crnom mrežom

LED rasveta vrhunske tehnologije, daljinsko upravljanje, klasičnom sklopkom ili senzorski. Opciono ugrađujemo i xenon rasvetu kako bi se prilagodili auto industriji.

MONTAŽNE GARAŽE I NADSTREŠNICE (3 модела)