REFERENCE

Ponosimo se našim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom proizvoda i hiljadama realizovanih projekata. Ovde ćemo Vam prikazati samo neke od njih...

Izdvojena referenca

Posljednje reference

Kiosk za Poštu Hrvatske, shopping centar Supernova

Idejno rešenje montažnog objekta EUROmodul za Poštu Hrvatske

EUROmodul je proizveo montažni objekat za hrvatsku poštu koji je smešten u shopping centru SUPERNOVA u Zadru, sa ciljem proširenja prodaje i veće pristupačnosti kupcima.

Custom made biletarnica - Zaton holiday Resort

Za potrebe turističkog kampa, Zaton Holiday Resort-a, EUROmodul je projektovao, proizveo i montirao model montažne biletarnice za novoizgrađeni 'Miniature Golf' kao i 'Felt Golf' teren, u sklopu aktivnog parka Zaton Holiday Resorta koji predstavlja „Turisthotel“-ov najkvalitetniji kamp u Hrvatskoj.

Automatska javna sanitarija MEGANOVA - Portugal

EUROmodul je proizveo jedinstveni automatski toalet prema zahevima države Portugal. Novi projekat predstavlja automatska sanitarna jedinica MEGANOVA, koja je opremljena automatskim kliznim vratima koja omogućava korišćenje prostora bez dodira i ostavlja više prostora za WC zahvaljujući senzorima.

Montažni objekat za novi izgled enterijera

EUROmodul je proizveo unikatni izložbeni kontejner po meri, prema zahtevima autokuće NEOSTAR – Zubak, a projekat je namenjen boljoj prodaji i prezentaciji novih vozila autokuće.

Custom made kiosk TISAK d.d. u Areni Centru Zagreb

Najveći maloprodajni lanac kiosaka i vodećeg hrvatskog distributera štampe, duvanskih proizvoda, prepaid kartica, telekom operatera i ostalih proizvoda u Hrvatskoj je TISAK. Za njihove potrebe, EUROmodul je projektovao individualni tip kioska koji je montiran u Zagrebu u sklopu najmodernijeg prodajno-zabavnog shopping centra - Arena

Urbana oprema - rekonstrukcija rive u Njivicama na ostrvu Krku

EUROmodul je proizveo i isporučio urbanu opremu za potrebe rekonstrukcije rive u Njivicama na ostrvu Krku. Riva u Njivicama je opremljena dizajnerskim klupama i stolovima tip VERTIGO, klupama sa sedištem od kvalitetnog drveta, zatim pametnom klupom SMART VERTIGO i posudom za otpatke tip 334 sa pepeljarom izrađenom od nerđujućeg čelika AISI 304 koja je samogasiva.Urbana oprema je izrađena od vruče pocinkovanog čelika, plastificiranog u RAL boju po izboru naručitelja. Ukupno je proizvedeno i montirano 8 komada posuda za otpatke, 17 komada parkovskih klupa tip 223, 6 komada klupa sa 3 stola VERTIGO, i jedna pametna klupa SMART VERTIGO.