REFERENCE

Ponosimo se našim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom proizvoda i hiljadama realizovanih projekata. Ovde ćemo Vam prikazati samo neke od njih...

Izdvojena referenca

Posljednje reference

Montažni objekat za novi izgled enterijera

EUROmodul je proizveo unikatni izložbeni kontejner po meri, prema zahtevima autokuće NEOSTAR – Zubak, a projekat je namenjen boljoj prodaji i prezentaciji novih vozila autokuće.

Custom made kiosk TISAK d.d. u Areni Centru Zagreb

Najveći maloprodajni lanac kiosaka i vodećeg hrvatskog distributera štampe, duvanskih proizvoda, prepaid kartica, telekom operatera i ostalih proizvoda u Hrvatskoj je TISAK. Za njihove potrebe, EUROmodul je projektovao individualni tip kioska koji je montiran u Zagrebu u sklopu najmodernijeg prodajno-zabavnog shopping centra - Arena

Urbana oprema - rekonstrukcija rive u Njivicama na ostrvu Krku

EUROmodul je proizveo i isporučio urbanu opremu za potrebe rekonstrukcije rive u Njivicama na ostrvu Krku. Riva u Njivicama je opremljena dizajnerskim klupama i stolovima tip VERTIGO, klupama sa sedištem od kvalitetnog drveta, zatim pametnom klupom SMART VERTIGO i posudom za otpatke tip 334 sa pepeljarom izrađenom od nerđujućeg čelika AISI 304 koja je samogasiva.Urbana oprema je izrađena od vruče pocinkovanog čelika, plastificiranog u RAL boju po izboru naručitelja. Ukupno je proizvedeno i montirano 8 komada posuda za otpatke, 17 komada parkovskih klupa tip 223, 6 komada klupa sa 3 stola VERTIGO, i jedna pametna klupa SMART VERTIGO.

Mobile Go-Kart Truck - 360 Karting

Mobile GO-KART Truck je prvi inovativni koncept takve vrste koji je tehnički dizajniran i proizveden ekskluzivno za Ensol 360 karting koji predstavlja mobilnu jedinicu sa integrisanom i potpuno funkcionalnom karting stazom u segmentima dužine 300 metara i 4 vozila kartinga. Objekat se prenosi sa lokacije na lokaciju (vikend događaji, nedeljni događaji) prema unapred dogovorenim terminima. 

Projekat - 35 sanitarija za gradilište u Kazahstanu

EUROmodul je individualno projektovao i proizveo 35 komada javnih autonomnih toaleta namenjenih gradilištu kompanije iz Kazakstana. Sanitarije su kontejnerskog tipa, sa odvojenim muškim i ženskm korisničkim prostorima, a u svakom prostoru se nalaze po dve WC kabine sa vakum sistemom WC školjki.

Toaleti imaju ugrađenu EUROmodul anti-vandal  sanitarnu opremu od nerđajućeg čelika INOX AISI 304 (wc školjka, vodokotlič, umivaonici, ogledala).

 

 

Montažni objekat - apoteka za kliniku Winterthur

EUROmodul je projektovao i proizveo montažni objekat po meri za potrebe apoteke u poliklinici Winterthur. Modularni objekt se sastoji od EUROmodul EUROSTANDARD kontejnera sa dimenzijama 7,4m x 2,45m proizvedenih u skladu sa zahtevima i specifikacijom kupca. Objekat je montiran u celinu na podkonstrukciji izrađenoj od čeličnih profila ukupnih dimenzija 15m x 11,2m (168m) i toplotne izolacije PU120mm.