NOVOSTI

Pročitajte aktualnosti iz našeg poslovanja, pogledajte najzanimljivije nove proizvode koje smo razvili, velike serije proizvoda koje smo isporučili...

Projekat - 35 sanitarija za gradilište u Kazahstanu

07.04.2017.

EUROmodul je projektovao individualno i proizveo 35 komada autonomnih javnih toaleta koji su namenjeni gradilištu kompanije iz Kazakstana. Sanitarije su kontejnerskog tipa, sa dva odvojena korisnička prostora (muškim i ženskm). U svakom prostoru se nalaze po dve WC kabine sa vakum sistemom WC školjki.

Toaleti imaju ugrađenu EUROmodul anti-vandal  sanitarnu opremu od nerđajućeg čelika INOX AISI 304 (wc školjka, vodokotlič, umivaonici, ogledala).

saznaj više

Kiosk za fast food PULSE

20.01.2017.

Kiosk za prodaju brze hrane PULSE, konceptualno je zamišljen da u svom sastavu ima pripremu i prodaju hrane i nudi zaštićen prostor za konzumaciju - terasu. Kiosk je dimenzija 9,0 x 3,0 metara sa korugovanim aluminijskim limom kao završnom fasadom. Kiosk je projektovan da u potpunosti zadovoljava izrazito nepovoljne vremenske uslove Skandinavskih zemalja sa adekvatno ugrađenim elementima - pocinkovanom čeličnom varenom konstrukcijom i termoizolacionim panelima predviđenim za celogodišnje korišćenje objekta.

Autotuning Car Shop prefabrikovani kompleks za prodaju vozila

21.11.2016.

Za poznatog kupca u Švajcarskoj projektovali smo, proizveli i instalirali kompleks Swiss AutoTuning koji se sastoji od 6 objekata, gde je svaki dužine 6,0 i širine 3,0 metara sa pripadajućom nadstrešnicom iznad garažnih vrata, nadstrešnicom osvetljenom LED rasvetom iznad glavnog ulaza i krovnom atikom. Objekat je realizovan u sastavu PREMIUM EUROmodul prefabrikovanih objekata.

saznaj više

Montažni objekt - kancelarije interventne službe REGA

17.11.2016.

Za potrebe vazdušne baze realizovali smo kancelarije intervente službe REGA iz Švajcarske, projektovali smo i proizveli specijalnu čeličnu konstrukciju i montažni objekat po meri dimenzija 11 m x 8,6 m sastavljen od EUROmodul EUROSTANDARD kontejnera na dva nivoa postavljenih na predhodno izvedenu čeličnu konstrukciju.

saznaj više

Montažni objekt za KIA vozila - prodajni salon

04.11.2016.

Projektovali smo, proizveli i montirali po želji kupca (custom made) objekt montažne gradnje veličine 127m2 sastavljen od 8 kom. EUROSTANDARD kontejnerskih modula dimenzija 6 m x 2,43 m, termoizolovanih PU120mm za potrebe KIA MOTORS prodajnog autosalona KIA u Švajcarskoj. 

vezani proizvod