EUROmodul – javni toaleti: vodeći evropski brend

Javni toaleti su namenjeni za potrebe uređenja gradova i drugih urbanih sredina kao i turističkih lokacija. U našoj proizvodnji realizujemo proizvodnju klasičnih, automatskih i autonomnih javnih tolateta i to u zavisnoti od konkretne potrebe lokacije.

EUROmodul klasični toaleti su savremeni objekti sa sanitarnom opremom PREMIUM klase. Oprema je tzv. anti-vandal radi obezbeđenja trajnosti i sigurnosti. Osim standardizovanih rešenja nudimo i izradu po konkretnim zahtevima kupca.

EUROmodul automatski – samočisteći toaleti predstavljaju seriju javnih toaleta sa automatizovanim održavanjem higijene i dezinfekcije. Procesi ispiranja wc školjke, pranja wc daske i poda vrše se automatski nakon svakog korišćenja. Svi modeli automatskih toaleta opremljeni su modulom za senzorsko (no-touch) pranje ruku, što omogućava vrhunske uslove u pogledu higijene za korisnika.

EUROmodul autonomni javni toaleti funkcionišu u potpunosti samostalno zahvaljujući tankovima za tehničku i otpadnu vodu, smeštenim u tehničkom delu toaleta.

Autonomni javni toalet se postavlja uglavnom na lokacije na kojima nije moguće obezbediti priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Za funkcionisanje je neophodno obezbediti samo elektro napajanje. Najčešće se tmoduli postavljaju ili na nepristupačne lokacije ili zaštićena gradska jezgra gde nije dozvoljno priključenje na infrastrukturu. Takođe vakumski – autonomni toalet se postavlja na odmorištima duž auto puteva ili u velike gradske parkove.

EUROmodul javni toalet je energetski efikasan proizvod  zahvaljujući vakuumskom sistemu pomoću koga se vrši ispiranje WC-a. Time je potrošnja vode 6 puta manja u odnosu na gravitacioni sistem ispiranja, a samim tim i smanjuje učestalost održavanja.

Ukoliko želite više da saznate o radu i načinu korišćenja autonomnih toaleta posetite stranicu referenci: Moskva 200 vakum toaleta

Proizvodi

Meganova

Model 701

Model 702

Model 703

Model 704

Model 706

Model 710

Model 715

Reference

Magic Box II montiran u Dubrovniku