EUROmodul hotel za studente u Berlinu

EUROmodul – modularna gradnja

Modularna gradnja predstavlja modernu revoluciju u oblasti građevine. Kada je reč o brzini proizvodnje i brzini izvođenja radova na lokaciji modularna gradnja je neprikosnovena.

Zahvaljujući kategorizaciji objekata kao montažno – privremeni, vreme potrebno za obezbeđivanje neophodnih dozvola je svedeno na minimum. Svi ovi faktori utiču na smanjenje troškova i neophodnog vremena za realizaciju željenih projekata.

EUROmodul sistem modularne gradnje baziran je na konstrukciji koja se projektuje prema individualnim zahtevima kupaca.

Modularna gradnja se formira jednostavnim sistemom međusobnog spajanja i pričvršćivanja modula na lokaciji. Moduli se fabrički proizvode u standardnim dimenzijama ili dimenzijama prilagođenim konkretnom projektu Kada se radi o mogućnostima njihovog međusobnog spajanja opcije su praktično neograničene. Spajanjem modula se formiraju objekti različitih namena:

  • vrtići
  • bolnice
  • domovi za stare
  • studentski smešataji
  • hoteli
  • kancelarijski prostori…

Sistem modularne gradnje omogućava formiranje obejkata do četiri sprata, sa rešenjima za stepenište koja mogu biti unutrašnja ili spoljna. Opcije u pogledu dizajna su mnogobrojne I mogu se u potpunosti prilagoditi pojedinačnim zahtevima. U galeriji ispod možete videte naša različita rešenja na završenim projektima:

Sistem „ključ u ruke“

Euromodul nudi izgradnju i izvođenje objekata po sistemu ključ u ruke. Stepen završenosti objekta se ugovara po zahtevu klijenta koji može ako želi da samostalno realizuje unutrašnje radove.

Usluge projektovanja rešenja

Ukoliko iamte samo idejni projekat, a zainteresovani ste za izgradnju modularnog objekta, EUROmodul nudi i izradu neophodne projektne dokumentacije.

Reference