3200

© by EUROmodul design studio
Dimenzije: Tri standardne dimenzije opciona varijanta po želji kupca
Materijali: Pocinkovani čelik u boji antracit (RAL 7016 odnosno druga boja po izboru)

proizvodnja ekskluzivno za ‚Tisak‘ d.d i izvoz

Opis

Kiosk namenjen uglavnom prodaji štampe, napravljen da se povećaju prodajne površine sa izložbenim vitrinama, frižiderima, reklamnim vitrinama itd.

Dimenzije

Dužina 3,8 - 5,2 m, širina 2,3 - 2,6 m tlocrtno. Krovna kapa nalazi se izvan navedenih okvira. Vanjska visina svih tipova iznosi 3 m, a unutrašnja visina približno 2,8 m. Uopšteno, svaki kiosk izrađuje se po narudžbini i želji kupca, odnosno u zavisnosti od lokacije postavljanja.

Opširnije

krov 2,5 kN/m2 ,pod 2,5 kN/m2 ,zidovi 2,0 kN/m2

Konstrukcija

Nosivi i dekorativni okviri izrađeni od čeličnih toplo pocinkovanih hladnooblikovanih profila u debljinama 2-3 mm. Vanjske zidne obloge od pocinkovanih limova debljine 1,5 mm. Svi spojevi okvira, i spojevi limova i okvira međusobno su zavareni i zaštićeni cink premazom. Vidljivi okviri i limovi završno obojeni shop primerom i poliuretanskom dvokomponentom antracit bojom.

Otvori

Krila ulaznih vrata, vrata za noćnu dostavu izložbenih i reklamnih vitrina izrađena su od estrudiranog aluminijuma, bez termičkog mosta. Aluminijum je u boji antracit. Sva ostakljenja izvode se staklom 5 mm. Krila su opremljena bravicama i ‘makazama’ za otvaranje spolja. Krila se vešaju na čelični ‘okvir’ u sastavu fasade sa aluminijumskim šarnirima. Veliki otvor pulta zatvara se čeličnim roloom bojenim spolja, u boji kao konstrukcija. Rolo se zaključava spolja katancem na ručku roloa, a iznutra blokadnom polugom iznad glave prodavca. Podiže se pomoću federnog namotaja-ručno. Vodilice i u sredini roloa inox. Rolo je ‘otvoren’ iznad pulta zbog servisiranja.

Vrata

Ulazna, kao protivprovalana vrata, zaključavaju se posebnom bravom u tri tačke, uz šarnire ugrađena su tri protivprovalna ‘klina’, na vratima uške sa katancem.

Reklamne vitrine

Izložbene i reklamne vitrine ugrađene u fasadu razlikuju se po opremljenosti,.

Izložbene vitrine

Okretno-zaokretne, izložbene-prodajne vitrine opremljene su nosačima izložaka.

Reklamna krovna kapa

Visine 45 cm izlazi izvan fasada kioska za 30 cm sa svih strana kioska.

Niše za smeštaj frižidera

Izrađuju se prema dimezijama visokog hladnjaka, moguće je postavlajnje jednog, dva hladnjaka na spoljnom zidu ili unutrašnjeg hladnjaka.

Tenda

U dužini krovne kape ispod kape, sa izbačajem 1,5 m.

Klimatizer

Jačina 2,5 kW. Vanjska jedinica smeštena je u kiosku.

Elektroinstalacija kioska

Elektroinstalacije se izvode prema Evropskim propisima. Elektro oprema se sastoji od razvodne ploče s osiguračima i FID sklopkom, 8 do 10 utičnica, rasvetna flourescentna tela u pultu 1 x 36 W, 2 kom i na stropu kioska 2 x 36 2 kom

Unutrašnja oprema

Pretežno izrađena od svetlo sivog iverala 19 mm u kombinaciji sa metalnim elementima. Pult u dužini prema tipu kioska, visina pulta 100 cm, ukupna dubina 42 cm, dve etaže. Ugrađen sanduk za noćnu dostavu dužine 100 cm u širini i visini kao pult. Dve ladice s bravicama na zaključavanje i daska za izvlačnje za pisanje. Iznad pulta stakleni zid od četiri stakla u vodilicama u visini do police iznad pulta. Police iznad pulta u dužini pulta. Sa unutarnje strane dve etaže, a sa vanjske strane izložbena ostakljena polica nakošena prema kupcima. Na ploču pulta postavljaju se impulsni stalci prema dužini pulta. Ispod srednjeg stakla kasa i otvor u pultu za prolaz električnog kabla. Bočni nosači štampe 90 x 65 cm sa leve i desne strane iznad vanjskog dela pulta, ostakljeni sa konzolama. Retropult - 8 etaža polja dubine 25 cm 7 polica za cigarete sa strana polica za cigarete - nosači sa blisterima. Nosači CD - napred iza roloa gde ne dolaze krila. Plitke police na zidu suprotno od vrata dubine 20 cm u 8 etaža iste kao na retropultu.

KIOSCI (14 модела)