City Light reklamna vitrina model TRIO

reklamna vitrina sa backlight rasvijetom EUROmodul
reklamna vitrina sa backlight rasvijetom EUROmodul
© by EUROmodul design studio
reklamna vitrina sa backlight rasvijetom EUROmodul
reklamna vitrina sa backlight rasvijetom EUROmodul
Dimenzije: 1407 x 2440 mm
Materijali: Inox AISI 304 / 316
ALU profili
Prozirni akrilat
Ostalo: Kaljeno sigurnosno staklo 4+4mm
Sat sa automatskom regulacijom vremena

Trostrana reklamna vitrina City Light TRIO

Tri reklamna plakata na jednoj reklanom mestu rezultat je dugogodišnjeg razvoja i inovativne proizvodnje opreme za oglašavanje. Reklamni pano TRIO sastavljen je od tri pozadinski osvetljene reklamne vitrine montirane na centralnom stubu. Namena postavljanja je na lokacijama koje imaju vidljivost 360º. Dodatno nudimo mogućnost rotirajućeg mehanizma za automatsko okretanje stuba sa reklamnim vitrinama.

Proizvodnja TRIO reklamne vitrine

Nosiva konstrukcija izrađena je od nerđajućeg čelika u kvalitetu INOX AISI 304 ili 316. Dodatno nudimo mogućnost proizvodnje od vruće cinkovanog čelika bojenog u RAL boju po izboru. Vrata reklamne vitrine izrađena su od eloksiranog aluminijuma koji se na zahtev plastificira u RAL 7016 antracit boju. Na vratima standarno se postavlja prozirni akrilat dok na zahtev izrađujemo zakrivljena stakla. Backlight FLUO rasveta sastoji se od 4 x 58W lampi ili LED rasvete za ravnomerniju disperziju svetla po reklamnom plakatu.

Dimenzije reklamnih vitrina

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personalizovanu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. ROTO izmena plakata nije moguća za ovaj model reklamne vitrine. 

Temeljenje

pre montaže reklamne vitrine, dostavlja se čelični anker koji se ubetonira u temelj i ostavlja se naponski kabl 3 x 2,5 mm na za to predviđeno mesto ostavljanje ankera u betonski temelj skladno dokumentaciji proizvođača

REKLAMNE VITRINE (10 модела)