City Light reklamna vitrina model 810

Dimenzije: 1410 x 2500 x 210 mm
Materijali: Cinčani čelik
Kaljeno sigurno staklo
ALU profili

Oglasni pano City Light 810

Reklamna vitrina City Light model 810 dizajnirana je za postavljanje na stare gradske trgove, ulice na lokacijama gde nije moguće iskopavanje standardnih temelja za montažu EUROmodul oglasnih panoa. Nosiva konstrukcija od pocinkovanog ili nerđajučeg čelika (AISI 304 ili 316) statički je proračunata za pripremu minimalnih temelja za potrebe montaže reklamne vitrine.

Proizvodnja oglasnih vitrina model 810

Proizvodnja reklamnih vitrina je u skladu sa ISO i CE standardom od najkvalitetnijeg vruće cinkovanog čelika bojenog u RAL boju po izboru naručioca, kaljenog sigurnosnog stakla i eloksiranog aluminijuma. Dodatno nudimo mogućnost izrade od nerđajučeg čelika u kvalitetu INOX AISI 304 ili visoko kvalitetnog i otpornijeg na koroziju AISI 316. Na vrata vitrina postavlja se sigurnosno kaljeno staklo sa sitotisak rubom u crnoj boji. Backlight FLUO rasveta sastoji se od 4 x 58W ili LED rasvetne trake za ravnomernu disperziju svetla po reklamnom plakatu. 

Dimenzije reklamnih vitrina

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personalizovanu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Uz standardne fiksne plakate nudimo mogućnost obostrane ili jednostrane ROTO izmene do četiri plakata.

Temeljenje

pre montaže reklamne vitrine, dostavlja se čelični anker koji se ubetonira u temelj i ostavlja se naponski kabl 3 x 2,5 mm na za to predviđeno mesto ostavljanje ankera u betonski temelj skladno dokumentaciji proizvođača

REKLAMNE VITRINE (10 модела)