Reklamna vitrina City Light model 811

© by EUROmodul design studio
Dimenzije: 1297 x 2243 x 210 mm
Materijali: Pocinkovani čelik
ALU profili
Kaljeno sigurnosno staklo

Samostojeći reklamni pano City Light 811

Jednostavan dizajn i mobilna funkcija reklamnog panoa City Light 811 omogućava laku i jednostavnu montažu bez izrade potrebnih temelja kao što je to potrebno za ostale reklamne vitrine. Samostojeće postolje statički je proračunatno za vremenske zone, a izrađeno je od čelika i betona pa se po potrebi mogu jednostavno i brzo premeštati na razne lokacije. 

Proizvodnja 811 reklamne vitrine

Nosiva konstrukcija izrađena je od nerđajućeg čelika u kvalitetu INOX AISI 304 ili 316 i napunjena betonom. Dodatno nudimo mogućnost proizvodnje od vruće cinkovanog čelika bojenog u RAL boju po izboru. Vrata reklamne vitrine izrađena su od aluminijuma plastificiranog u RAL 7016 antracit boju. Na vrata se postavlja sigurnosno kaljeno staklo sa sitotisak rubom u crnoj boji. Elektroinstalacija i pozadinska rasveta nisu standardni deo opreme i istu nudimo po zahtevu.

Dimenzije reklamnih vitirna

Vidljiva površina plakata je u skladu sa standardnim formatom dimenzija 1185 x 1745 mm, ali nudimo i personalizovanu proizvodnju prema želji u različitim dimenzijama i RAL bojama. Reklamni pano 811 izrađuje se kao jednostrani i dvostrani. 

Temeljenje

Za reklamnu vitrinu 811 nije potrebna izrada temelja, već se postavlja na ravnu betonsku ili bilo koju drugu površinu. Statički proračunato postolje osigurava sigurnu funkciju.

REKLAMNE VITRINE (10 модела)