VIŠENAMENSKI ŠTANDOVI

Inovativni sistemi moderan dizajn, skladan izgled i multifunkcionalnost glavne su odlike EUROmodul štandova.

Veliko iskustvu u oblasti proizvodnje urbane opreme omugućilo nam je kreiranje linije novih višenamenskih štandova koji imaju sledeće karakteristike:

  • Štandovi za prodaju roba voća i povrća
  • Štandovi za prodaju odeća i obuća
  • Štandovi za izlaganje i prodaju bižuterije, suvenire, knjige i štampe…
  • Osnovni materijali u proizvodnji štandova su inox, staklo, aluminijum, polikarbonat, panelni
  • Laminati sa akrilatom itd. Štandovi su upotrebljivi i za stalno postavljanje ali i moblino
  • Postavljanje tako da su prilagodljivi i za prodaje prilikom praznika i manifestacija. Štand se kao sklopiva konstrukcija lako prenosi i skladišti kada nije u funkciji.

Opremanje štandova

Univerzalnost štandova osigurava se dimenzionim prilagođavanjem i namenskom opremom, prodajnim površinama, vitrinama i policama, vešalicama, korpama, stalcima.

Za čuvanje, (npr. voća i povrća) moguća je ugradnja rashladnog uređaja.

Postavljanje štandova

Štandovi se uklapaju u strukturu gradova, uključujući i u istorijska jezgra gradova, pre svega zato što štandovi ne predstavljaju objekat već mobilni uređaj. Štand je moguće prilagoditi posebnim zahtevima izborom boja i materijala od kojih se izrađuju.

Štandovi se postavljaju pojedinačno ili povezano u grupe po 2 – 4 – 6 pojedinih mesta. Svako prodajno mesto zauzima 2 – 3 m2 gradske površine, raspolažući sa 10 m2prodajno izložbenog prostora. Štandovi osiguravaju zaštitu i kupaca i prodavca robe od vremenskih nepogoda.

Višenamenski štandovi su čvrste konstrukcije čime se onemogućuje ili otežava provala kao i razni oblici oštećenja. Ukoliko se kao obloga štanda upotrebe fenolni fasadni paneli ili inox, štandovi postaju antigrafitni.

Linija višenamenskih, patentiranih štandova kompanije EUROmodul nagrađena je zlatnim plaketama na IENI (Nurnberg, Nemačka) 1997 i EUREKI (Brisel, Belgija) 1999 godine.

Uz uslov normalnog korišćenja i održavanja, predviđeni vek trajanja višenamenskih štandova iznosi 20 godina. Servis i rezervni delovi osigurani su od strane proizvođača 10 godina. Garancija proizvođača iznosi godinu dana.

Proizvodi

Model 2700

Model 2701

Model 2708

Model 2709

Model 2800

Model 2900

Transformer

Reference