REFERENCE

Ponosimo se našim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom proizvoda i hiljadama realizovanih projekata. Ovde ćemo Vam prikazati samo neke od njih...

Izdvojena referenca

Posljednje reference

MOSKVA: 200 javnih toaleta za 80 dana

Proizvodnja EUROmodul javnih sanitarnih objekata za grad Moskvu je dosad najveći i najkompleksniji izazov i projekat u naših 23 godine rada. Dizajn i tehničke zahteve sanitarije je odredila uprava grada Moskve, a iste je logistika i operativa EUROmodula pretvorila u proizvod.

NEMAČKA: montažni objekat 200 m2

Custom made ( po meri ) inženjering i proizvodnja energetski efikasnog montažnog objekta PREMIUM sa visokim koeficjentom toplotne izolacije, zaštite od buke i vatrootpornosti transportovan je i montiran na lokaciji u Nemačkoj za poznatog klijenta. Modularna zgrada površine 200 m2 ( prizemlje + prvi sprat ) proizvedena je za potrebe upravne zgrade poznatog nemačkog preduzeća za preradu otpada.

ŠVEDSKA: Kiosk za Fast Food

Kiosk za prodaju brze prehrane PULSE konceptualno je zamišljen da u svom sastavu nudi pripremu i prodaju hrane te nudi zaštićen prostor za konzumaciju - terasu. Kiosk je dimenzija 9,0 x 3,0 metara sa valovitim aluminijumskim limom kao završnom fasadom. Kiosk je projektovan da u potpunosti zadovoljava izrazito nepovoljne vremenske uslove Skandinavskih zemalja sa adekvatno ugrađenim elementima - cinkovanom čeličnom varenom konstrukcijom i termoizolacijskim panelima predviđenim za celogodišnje korištenje objekta.

BEOGRAD NA VODI: modularni caffe restoran

Projektovali smo i proizveli montažni caffe bar- objekat koji je sastavljen od 45m2 otvorenog prostora-terase i 180m2 zatvorenog prostora, za potrebe kupca na obali reke Save. Objekat se sastoji od 12 standardnih modula 6.0m x 2.4m x 2.6m, koji su izrađeni prema projektu u skladu sa zahtevima kupca.

BERLIN: hotel za studente 3420 m2

EUROmodul je realizovao izgradnju prvog od ukupno tri ugovrena objakta za smeštaj studenata u Berlinu ukupnepovršine 12.000m2 sa 392 modula dimenzija 12,0 x 2.4 x 3,0 m. Ovo je prvi projekat takve vrste proizveden na domaćem tržištu za potrebe investitora iz Nemačke.

BEOGRAD NA VODI: javni toalet sa vakum sistemom

Za potrebe investitora projekta "BEOGRAD NA VODI", EUROmodul is proizveo javnu sanitariju tip ESSENTIAL sa vakum sanitarnim sistemom. Javna sanitarija je autonomna, potpuno nezavisna od dovoda tehničke vode i kanalizacije na lokaciji postavljanja. Sanitarni prostori opremljeni su EUROmodul anti-vandal sanitarnom opremom izrađenom od nerđajućeg čelika.