REFERENCE

Montažni objekat za KIA vozila - prodajni salon

04.11.2016. 15:29:03

Projektovali smo, proizveli i montirali po želji kupca (custom made) objekat montažne gradnje veličine 127m2 sastavljen od 8 kom. EUROSTANDARD kontejnerskih modula dim. 6m x 2,43m, termoizolovanih PU120mm za potrebe KIA MOTORS prodajnog autosalona KIA u Švajcarskoj. 

Proizvodnja visokog standarda

Stolarija montažnog objekta sastoji se od aluminijumskih profila sa termoprekidom te troslojnim staklima obostrano VSG (sigurnosno staklo) sa elektronski samozatvorivim panik sklopom i nadzorom ulaza. PVC prozori su sa vanjskim žaluzinama i ručnim upravljanjem.

Elektroinstalacija je izvedena skladno sa Švajcarskim propisima i normama. Rasvetu sačinjavaju LED stropne lampe sa skrivenim elektroinstalacijama. Grijanje i hađenje izvedeno je inverter klima uređaijma sa vanjskim jedinicama uklopljenim unutar fasade objekta. Panik rasveta za sigurnosne izlaze izvedena je prema normativima u slučaju nestanka struje.

Montažni sklop opremljen je sanitarnim prostrom sa WC školjkom, ugradnim vodokotlićem, umivaonikom, protočnim bojlerom te komplet skrivenim vodovodnim instalacijama.

SHOWROOM - Objekt prilagođen prodaji automobila

S obzirom da objekat služi kao salon automobila, pod ima projektovanu nosivist od 500 kg/m2, a na delu objekta koji gleda prema ulici ugrađene su fiksne staklene stijene dimenzije 2,0 x 2,5 m, tako da se mogu vidjeti izloženi automobili u salonu. Na jednom modulu ugrađena su garažna vrata za ulaz i izlaz vozila. Na krovu je izrađena konstrukcija za prihvat aluminijumske reklame, te nadstrešnica 5,0 x 1,0 m iznad ulaza u objekat sa oborenim vertikalama. Objekt je postavljen na asfaltirano parkiralište, a u svrhu nivelacije objekta i prenošenje opterećenja na tlo koriste se ploče od recikliranog gumenog materijala sa visokom čvrstoćom.

Personalizacija proizvodnje prema individualnim željama

EUROmodul je jedan od retkih proizvođača koji omogućuje svojim klijentima maksimalnu personalizaciju u projektovanju i proizvodnji montažnih objekata prema njihovim željama, u skladu sa modernim zahtevima tržišta.