• Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Српски језик
  • English
  • Deutsch
  • Русский

O nama

EUROmodul fabrika kontejnera i modularnih objekata

 

Početak 2005

EUROmodul d.o.o. fabrika kontejnera Nova Pazova počinje sa radom 2005 godine kroz „green-field“ investiciju za izgradnju fabrike za proizvodnju kontejnera u Novoj Pazovi, a već 2006 godine pokrećemo proizvodnju.

2009 godine naša fabrika postaje jedan od vodećih proizvođača stambenih, kancelarijskih i sanitarnih kontejnera namenjenih pre svega za potrebe gređevinske industrije u Srbiji.

Od 2011 godine EUROmodul beleži značajne rezultate u izvozu kontejnera  na tržišta zemalja EU i Rusije  kada izvoz prelazi preko  50% naših ukupnih prihoda.

Izgradnja novih pogona 2013

Nova fabrika u Novoj Pazovi raspolaže sa dve proizvodne hale ukupne površine 3.520 m2 na proizvodnoj parceli površine od 21.200 m2

Danas nakon 14 godina uspešnog razvoja poslovanja izvozimo preko 80% naših proizvoda u Švajcarsku, Nemačku, Rusiju, Kazhstan, …

Pogledajte detaljnije realizovane projekte na stranici Refernce.

Matična firma

„EUROmodul“ d.o.o. Kukuljanovo  je u Hrvatskoj sredinom 2017. takođe uspešno završila projekat izgradnje novog proizvodno-poslovnog objekta → površine 6.500 m2 i tako postaje jedan od najznačajnijih evropskih proizvođača prefabrikovanih modularnih objekata.

Postanite partner

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa „EUROmodulom“ u nastavku klikon na  „+“  možete pronaći osnovne podatke radi upoznavanja sa kompanijom.

EUROmodul d.o.o. Srbija

Vojački put 10, 22330 Nova Pazova

Matični broj: 17591240
Poreski identifikacioni broj: 103658055

Direktor: Milan Ćopić

Zam. direktora: dipl. ing. Milan Šveljo

Kompanija „EUROmodul“ je aktivno prisutna na značajnim stranim tržištima kroz dugoročan razvoj strateških partnerskih odnosa sa odabranim kompanijama na sledećim tržištima:

Hrvatska: EUROmodul d.o.o. Kukuljanovo

Švajcarska: EUROmodul Schweiz AG, Zofingen

Kazahstan: EUROmodul KZ, Astana

Austrija: S.A.B.E.L. Handels GmbH, Beč

EUROmodul stara hala
EUROMODUL
EUROmodul

Sertifikati i licence

„EUROmodul“ posluje u skladu sa međunarodnim standardom SRPS ISO 9001:2015 koji se odnosi se na celu organizaciju odnosno za dizajn, proizvodnju i montažu građevinsko stambenih kontejnera, urbane i reklamne opreme.

Nosioci smo i međunarodno priznatog setifikata od International Certification Network „IQNET“ za isti standard.

„Zavod za zavarivanje Beograd“ sertifikovao je naše zavarivače kao i tehnologiju zavarivanja u skladu sa međunarodnim ISO normama.

Top