EUROmodul caffe bar i fast food kiosk LEMON

Caffe bar i fast food kiosk LEMON proizvodi se individualno prema zahtevu kupca. Dimenzije modula kao i način slaganja definišu se prema lokaciji montaže. Referentni objekat proizvoda sastavljen je od tri modula dimenzija 6 m x 2,45 m proizvedenih u EUROmodul fabrici, a sastavljeni su na lokaciji u celinu. Priključci za unutrašnju opremu, električne i vodovodne instalacije su ugrađeni u EUROmodul fabrici i spojeni na lokaciji prilikom montaže montažnog objketa.

Fasade

Ravne ivice i čiste linije u kombinaciji sa velikim staklenim otvorima, HPL po uzorku drveta i čelična bojena fasada su materijali koji čine jedinstvenu celinu i arhitekturu.

Staklene površine

Veliki vizualni otvori od stakla daju prijatnu unutrašnju atmosferu i nude logičke delove unutrašnjih pregrada – unutrašnja trpezarija sa pogledom na terasu pregrađena je staklenom pregradom sa kuhinjom i prostorom za pripremu hrane. Glavni prodajni pult je zaštićen sa električnim anti-vandal čeličnim rolo zatvaranjem tokom noćnih sati kada je objekat zatvoren.

Rasveta

Rasveta kombinuje funkcionalnu i dekorativnu primenu sa spoljašnjim LED reflektorima koji osvetljavaju objekat i okolinu. Unutrašnju rasvetu čine neonska i halogena rasvetna tela sa sertifikatom za uštedu energije.

Električne instalacije

Napajanje sa osiguračima i utičnice kombinuju jednofaznu i trofaznu električnu instalaciju iz razloga različitih uređaja za pripremu hrane ( frižideri, razne peći, itd… )

Montirano prodajno mesto nema primetne elemente koji odražavaju način na koji je dopremljen ili od kojih je elemenata sačinjen, već se prezentuje kao jedna monumentalna, dobro dizajnirana i odlično osmišljena celina što je karakteristika EUROmodul modularnih objekata

Fotografije

Povezane reference