EUROmodul flat pack kontejneri

FLAT PACK kontejneri

FLAT PACK kontejneri namijenjeni su za uporabu u udaljenim mjestima. FLAT PACK kontejneri smanjuju troškove i dimenzije u trasportu.U usporedbi sa standardnim kontejnerima, kontejneri FLAT PACK nude pogodnosti za transport do 8 jedinica standardnih dimenzija 6 x 2,4m na jednom šleperu.Potrebno vrijeme za montažu / sastavljanje na lokaciji ( dvije osobe ) je 45 minuta. EUROmodul osigurava instrukcije i upute za sastavljenje kontejnera na lokaciji svakom naručiocu.

FLAT PACK uredski / skladišni kontejneri ili FLAT PACK modularni objekti koji se koriste za privremene stambene objekte na gradilištima pogodni su za montažu na velikim udaljenostima zbog smanjenih troškova prijevoza

Individualni moduli / kompleksni modularni objekti

Individualni moduli ( modularni objekti ) kao FLAT PACK ( kontejneri u paketu ) dolaze na tržišta i lokacije gdje se montiraju kao neovisni, individualni ili su dio sistema modularne gradnje objekata. Zavisi o veličini modula modularnog objekta, na kamion ( šleper ) se mogu ukrcati 4 ( ili 8 ) kontejnera u FLAT PACK izvedbi!

Montaža / podizanje dizalicama

Osim podizanja kontejnera dizalicom, moguće je isto napraviti i viličarem sa adekvatnom napravom koju isporučuje EUROmodul ukoliko objekti nemaju utor za viličara. Kontejner sa tehničkom specifikacijom EUROstandard u FLAT PACK izvedbi ima visina od 650 mm. Ukoliko naručitelj izabere veću termoizolaciju u izvedbi sa panelom 100 mm, tada svaki paket ima visinu 700 mm !

Fotografije

Povezane reference

Kontejnerski kompleks – Ski resort u Rusiji