Montažni kontejnerski objekti

EUROmodul je fabrika specijalizovana za proizvodnju individualnih montažnih objekata, sastavljenih od standardnih i vanstandardnih kontejnera. Kontejnerski moduli proizvede se u kontrolisanoj serijskoj proizvodnji od unapred definisnaih elemenata i dolaze na gradilište kao prefabrikovane jedinice. Objekti su najčešće namenjeni stambenim, kancelarijskim, sanitranim ili skladišnim svrhama. Objekti se montiraju sa velikim stepenom prefabrikacije. Sistem montažnih kontejnerskih objekata obično se koristi za izgradnju građevinskih naselja za privremeni smeštaj radnika i inženjera ali pored toga izgrađujemo i kontejnerske privremene objekte kao što su dečji vrtići, škole, ambulante, kancelarije, hosteli  itd.

EUROmodul nudi investitorima i prilagođena rešenja po konkretnom zahtevu a objekte realizujemo po sistemu „ključ u ruke“.

Kompanija „EUROmodul“ u 28 godina rada je dizajnirala, projektovala, proizvela i isporučila preko 30000 montažnih objekata. Naši objekti različitih namena nalaze se širom Evrope, Azije i Afrike!

Individualni zahtevi

Individualne zahteve investitora koji umesto kontejnerskih objekata žele izgradnju trajnih objekata sa maksimalnim zahtevima u pogledu trajnosti i kvaliteta rešavamo kroz ponudu MODULARNIH OBJEKATA.→

Fotografije

Reference