by NenadEM NenadEM

EUROmodul je projektovao i proizveo ekskluzivne sanitarije prema individualnom projektu kao složen modularni objekat za Marinu Punat na otoku Krk instaliran na morskom pontonu. Modularni kompleks sastavljen je od 3 kontejnera zasebnih muških i ženskih korisničkih prostora, tuševa i tehničkog prostora.

Podkonstrukcije objekata i građevinski elementi su izrađeni od nerđajućeg čelika AISI 316 i AISI 304 u veličini od dva modula 6m x 3,5m (sanitarna korisnička mesta + tuševi) i jednog modula dimenzija 4,8m x 1,9m (tehnički prostor). Fasada je izrađena od HPL laminata visokog kvaliteta debljine 6mm i rasvetu prema zahtevu tehničke dokumentacije zbog toplotnog širenja. Podna i zidna toplotna izolacija izrađena je od PU60 i PU50 panela. Površina je prekrivena sa visokokvalitetnim keramičkim pločicama, dok su zidovi obloženi gips pločama i HPL panelima. Dovod vode i izlazni uređaji su skriveni u podu i zidovima, a elektroinstalacije i periferija su skrivene u krovu i zidu od gipsa. Interijer je opremljen LED rasvetom IP54 ugrađene u krov dok se kompletni sanitarni korisnički prostor opremio sa EUROmodul i Franke proizvodima.

Know-how i proizvodi po meri

EUROmodul nudi visoko kvalitetni inženjering i proizvodnju standardno globalno prepozntih objekata za različite stranke i zahtevne uslove. Projekat ekskluzivnih sanitarnih kontejnera kao modularnih zgrada za Marinu Punat jedan je od najnovijih kreacija koji dokazuje našu sposobnost i znanje.