by NenadEM NenadEM

U saradnji sa našim partnerom iz Austrije , EUROmodul je razvio dizajn, inženjering, proizveo i montirao montažni objekat po meri ( custom made ) – fast food i kafić na lokaciji u Beču. Objekat je sastavljen od tri modula dimenzija 6 m x 2,45 m koji su transportovani iz EUROmodul fabrike sa kamionima za van gabaritni prevoz. Priključci za unutrašnju opremu, električne i vodovodne instalacije su unapred montirani u EUROmodul fabrici pa spojeni na mestu prilikom montaže montažnog objekta.

Ravni rubovi i čiste linije u kombinaciji sa velikim staklenim otvorima, HPL po uzorku drva i čelična bojena fasada su materijali koji čine jedinstvenu celinu i arhitekturu.

Veliki vizualni otvori od stakla daju ugodnu unutrašnju atmosferu i nude logičke delove unutrašnjih pregrada – unutrašnja trpezarija s pogledom na terasu pregrađena je staklenom pregradom sa kuhinjom i prostorom za pripremu hrane. Glavni prodajni pult je zaštićen s električnim anti-vandal čeličnim rolo zatvaranjem tokom noćnih sati kada je objekat zatvoren.

Rasveta kombinuje funkcionalnu i dekorativnu primenu sa vanjskim LED reflektorima koji osvetljavaju objekat i okolinu. Unutrašnju rasvetu čine neonska i halogena rasvetna tela sa sertifikatom za uštedu energije.

Napajanje sa osiguračima i utičnice kombinuju jednofaznu i trofaznu električnu instalaciju iz razloga različitih uređaja za pripremu hrane ( frižideri, razne peći, itd… )

Montirano prodajno mesto nema primetne elemente koji odražavaju način na koji je dopremljen ili od kojih je elemenata sačinjen, već se prezentuje kao jedna monumentalna, dobro dizajnirana i odlično osmišljena što je karakteristika EUROmodul modularnih objekata