by NenadEM NenadEM

Prema zahtevu Nemačkog klijenta, EUROmodul je izveo inženjering i proizvodnju kontejnerskog kampa za izbeglice iz Sirije. Montažni objekat sastavljen je od 21 kom. vangabaritnih kontejnerskih modula širine 3 metra. Šema bojenja, materijali, oprema, dimenzije kao i sve ostalo izvedeni su prema zahtevu – custom made. EUROmodul je organizovao specijalni transport i montažu montažnog objekta na lokaciji u Nemačkoj.

  • Montažni objekat proizveden je s visokom klasom toplotne izolacije zidova, krova i poda koji su izrađeni od PU panela i mineralne vune U=0,19 zajedno sa zvučnom izolacijom prema projektu. EUROmodul je izradio statički proračun i dostavio sve tražene sertifikate na zahtev investitora.
  • Projektovali smo, proizveli i montirali sekundarni krov nagiba 1% izveden je sa horizontalnim i vertikalnim linijama iznad dela zgrade od 5 modula.
  • Montažni objekat je u potpunosti opremljen i spreman za useljenje. Kompletna ugrađena oprema je uvezena iz Nemačke po zahtevu kupca za jednoobraznost da nemačkim standardnim uređajima radi održavanja.