by NenadEM NenadEM

Za potrebe prodaje i prezentacije polovnih vozila autokuće NEOSTAR – Zubak proizveli smo kancelarijski kontejner po meri (custom made) prema zahtevima klijenta dimenzija 9.125 x 2.438 m, spolja obojen u crno-sivi RAL 7021 sa backlight reklamnom površinom na krovu objekta.

Kontejner 9 m x 2,45 m opremljen je sa IZO staklenim zidom koji se sastoji od fiksnih izloga i automatskih kliznih vrata sastavljenih od ALU stolarije sa hladnim mostom u RAL boji spoljne fasadne obloge. Nastrešnica je izvedena od šrofilisanog lima na podkonstrukciji koja je obrubljena opšavom koju nose čelični stubovi. Termoizolacija kontejnera izvedena je prema EUROmodul EUROSTANDARD izmenjenoj konstrukciji sa postavljenim gips kartonskim pločama u interijeru. Krovna obloga izvedena je od akustičnih KNAUF ploča s okruglim rupama.

Uz prodajni prostor unutar kontejnera ugrađen je sanitarni čvor opremljen WC šoljom, umivaonikom i ostalom sanitarnom opremom sa izvedenim instalacijama za potpunu funkcionalnost i spajanje na gradsku mrežu dovoda i odvoda vode. Uz sanitarni prostor izvedene su električne i vodovodne instalacije za montažu mini kuhinje koja uključuje sudoperu, frižider, bojler i kuhinjske elemente.

Grejanje i hlađenje unutrašnjosti objekta izvedeno je sa klima uređajem snage 3,5kW – inverter sistem. Spoljašnja jedinica AC uređaja smeštena je unutar objekta kako ne bi narušila izgled fasade.

Na ulaznoj strani kancelarijskog kontejnera izvedena je čelična podkonstrukcija obojena u RAL boju fasadne obloge dok su gazišta izrađena od Twinson podnih obloga. Za potrebe montaže i nivelacije ugrađene su u podkonstrukciju terase navojne šipke sa temeljnim pločama za regulaciju visine kako bi se izjednačio nivo sa ulazom u objekat.

Na krovu kancelarijskog kontejnera montirana je kontejnerska čelična konstrukcija na kojoj su postavljena reklamna platna. Backlight rasveta izvedena je reflektorima koji osvijetljavaju sve četri strane reklamne površine u ukupnoj dužini objekta.