by NenadEM NenadEM

EUROmodul ponovno je dokazao brz razvoj i proizvodnju individualno proizvedenih kontejnera za poznatog klijenta. Kontejneri su montirani u Švajcarskoj na stadionu Winterthur i anti-vandalno opremljeni. Proizveli smo pet sanitarnih kontejera i jedan korisnički prostor prilagođen prema DIN standardu za osobe sa invaliditetom. Pored sanitarnih WC kontejnera, EUROmodul je proizveo “custom made” individualne kontejnere za potrebe keteringa – kuhinje sa ugrađenom opremom od nerđajučeg čelika.

Fasada i untrašnji zidovi izrađeni su od metalnih kaseta koje štite objekat od vandalizma. Toplotna izolacija poda i krova proizvedena je od mineralne vune debljine 100 mm. Elektroinstalacija i instalacije odvoda i dovoda vode izvedene su prema strogim švajcarskim standardima.

Dimenzije ketering kontejnera su van standarda, proizvedeni su po meri na zahtev naručioca. Širina svakog pojedinačnog kontejnera iznos 3,6m a dužina 6m. Sanitarni WC kontejneri zadržali su standardne dimenzije proizvodnje 6m x 2,45 m. Kontejneri su bojeni u komori prema tehnologiji bojenja autoindustrije u RAL crnu boju. Prednja podizna nadstrešnica za šaltere izrađena je od čelika kako bi zaštitila interijer kontejnera van radnog vremena. Podizanje i spuštanje nadstrešnice projektovano je pomoću amortizera i EUROmodul šarki.

EUROmodul je još jednom dokazao brzinu razvoja i know-how, a rezultat je zadovoljan partner.