O firmi EUROmodul

EUROmodul d.o.o. Nova Pazova počinje sa radom 2005. godine kroz „green-field“ investiciju za izgradnju fabrike za proizvodnju kontejnera, urbane i reklamne opreme. Već 2006 godine pokrećemo proizvodnju a EUROmodul kontejneri su bili početni proizvod koji čini okosnicu proizvodnje i budućeg razvoja.

2009. godine EUROmodul postaje jedan od vodećih proizvođača na domaćem tržištu  namenjene pre svega za potrebe gređevinske industrije u Srbiji.

Od 2011. godine EUROmodul beleži značajne rezultate u izvozu kontejnera  na tržišta zemalja EU i Rusije  kada izvoz prelazi preko  50% naših ukupnih prihoda.

Nova fabrika u Novoj Pazovi raspolaže sa dve proizvodne hale ukupne površine 3.520 m2 na proizvodnoj parceli površine od 21.200 m2

Danas nakon skoro 20 godina uspešnog razvoja konstantno izvozimo naše proizvode u Švedsku, Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Grčku. Pored toga značajan je izvoz u Rusiju, Belorusiju, Kazahstan, Azerbejdžan. EUROmodul kontejneri su na domaćem tržištu postali sinonim za kvalitet proizvoda, sigurnost i dugotrajnost.

Matična firma, EUROmodul d.o.o. Kukuljanovo  je 2017. uspešno završila projekat izgradnje novog proizvodnog objekta → površine 6.500 m2 čime postaje ozbiljan evropski proizvođača prefabrikovanih modularnih objekata.

Postanite partner

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa firmom „EUROmodul“, budite slobodni da nas kontaktirate.

EUROmodul d.o.o. Srbija

EUROmodul kontejneri, modularni objekti, tehnički kontejneri, javni toaleti i urabana oprema su specifični proizvodi koji zahtevaju brigu u kontroli kvaliteta, bezbednisti i zdrvlja na radu kao i zaštiti životne sredine. Menadžemt kompanije konstatnim radom na unapređenju poslovnih procesa vodi brigu o ISO standardima čija je primena neozabilazan faktor u svakodnevnom poslovanju.