EUROmodul modularni objekti

Modularna gradnja, modularni objekti i prefabrikovana kupatila predstavljaju modernu revoluciju u oblasti građevine. Kada je reč o brzini proizvodnje i brzini izvođenja radova na lokaciji modulari objekti su  neprikosnoveno rešenje.

EUROmodul sistem modularne gradnje baziran je na konstrukciji koja se projektuje prema individualnim zahtevima kupaca.

Modularna gradnja se formira jednostavnim sistemom međusobnog spajanja i pričvršćivanja modula na lokaciji. Moduli se fabrički proizvode u standardnim dimenzijama ili dimenzijama prilagođenim konkretnom projektu Kada se radi o mogućnostima njihovog međusobnog spajanja opcije su praktično neograničene. Spajanjem modula se formiraju objekti različitih namena:

  • vrtići
  • bolnice
  • domovi za stare
  • studentski smešataji
  • hoteli
  • kancelarijski prostori…

Ovakav sistem gradnje omogućava formiranje modularnih obejkata do četiri sprata visine sa rešenjima za stepenište koja mogu biti unutrašnja ili spoljna. Opcije u pogledu dizajna su mnogobrojne i mogu se u potpunosti prilagoditi specifičnim zahtevima investitora.

Modularni objekti: Sistem „ključ u ruke“

Euromodul nudi izgradnju i izvođenje objekata po sistemu ključ u ruke. Stepen završenosti objekta se ugovara po zahtevu klijenta koji može ako želi da samostalno realizuje unutrašnje radove.

Prefabrikovana kupatila

Prefabrikovana kupatila su fabrički proizvedeni sanitarni moduli odn. konstrukcije za potrebe završnih radova u građevinarstvu. Ovo je poseban tip sanitarija koje se izrađuju kao potpuno završen i opremljen moduli sa stepenom prefabrikacije do 95%. Preostalih 5% radova obavlja se prilikom ugradnje u već izgrađene objekte.

Odlikuje ih brza ugradnja najčešće za opremanje velikog broja identičnih hotelskih soba, bolnice, apartmani, staračkih i studentskih domova.

Kade, umivaonici, tuševi i kompletna keremika na zidovima i podu ugrađuje se u kontrolisanim fabričkim uslovima. „Građevniska sezona“ praktično više ne postoji čime se postižu veliki učinci i skraćuje vreme izgradnje objekata.

Ovakav tip lakih sanitarnih jedinica omogućava i velike komercijalne uštede investitoru, a izvođaču omogućava skraćenje rokova izgradnje i veliku fleksibilnost i kontrolu kvaliteta.

Projektovanje modularnih objekata

Ukoliko imate samo idejni projekat, a zainteresovani ste za izgradnju modularnog objekta, EUROmodul nudi i izradu neophodne projektne dokumentacije.

U galeriji ispod možete videte naša različita rešenja na završenim projektima:

NAŠA REŠENJA