Za potrebe vaudušne baze intervente službe REGA iz Švajcarske, realizovali smo kancelarijske prostore, koji su projektovani i proizvedeni kao specijalna čelična konstrukcija i montažni objekat po sledećim dimenzijama 11 m x 8,6 m koji je sastavljen od EUROmodul EUROSTANDARD kontejnera na dva sprata postavljenih na predhodno kreiranu čeličnu konstrukciju.

Termoizolacija i protivpožarnost

Montažni objekat REGA, koji je montiran u blizini planine Mollis/Glarus ima termoizolaciju izrađenu prema Švajcarskim standardima, sa spoljašnjim zidovima koji se sastoje od termoizolovanih panelia debljine PU120mm, dok su unutrašnji zidovi obloženi KNAUF pločama 2 x 12,5 mm, obojenim u belu boju. Vrata od terase i prozori su izrađeni od EUROmodul PREMIUM aluminijskih profila sa termomostom i staklima termičke provodljivosti K=1,3 W/m2K.

Protupožarnost ovog montažnog objekta je urađena prema standardu EI30, a odnosi se na podove objekta i bočne zidove prizemlja i kao i prvog sprata.

Protivpožarni zidovi napravljeni u skladu sa odgovarajuće projektovanim spoljašnjim zidovima koji otežavaju ili ograničavaju širenje požara na susedne dijelove zgrade.

Elektroinstalacija

Elektroinstalacija montažnog objekta urađena je u skladu sa švajcarskim zahtevima sa senzor automatskim upravljanjem LED rasvetom.

Sanitarni kontejner

Sanitarni kontejner opremljen je visokom klasom sanitarne opreme (WC školjka, umivaonik, tuš kabina) sa izvedenim podžbuknim instalacijama. U okviru objekta sa zadnje strane, instalirana je platofrmu napravljena od vruče cinkovanog čelika koja povezuje EUROmodul sanitarni kontejner sa ostatkom montažnog sklopa.

Kuhinja i trpezarija

Kuhinja je izrađena po meri i u skladu sa zahtevima kupca sa ugrađenim kuhinjskim aparatima za pripremu hrane.

Stepeništa i ograde

Ograde, stepeništa i platforme (podesti) montažnog objekta proizvedeni su od vruče cinkovanog čelika u segmentima i vijčano spojeni na lokaciji na montažni kontejner u jednu celinu.

Proizvodnja po meri

EUROmodul je nebrojeno puta dokazao know-how kao i visoke standarde projektovanja i proizvodnje montažnih objekata po zahtevu i specifikaciji kupaca. Montažni objekat REGA je bio veliki izazov u nizu različitih projekata koje smo proizveli i montirali u svojih 27 godina proizvodnje.