Public Toilet Solutions

EUROmodul – javni toaleti: vodeći evropski brend

Javni toaleti su namenjeni za potrebe uređenja gradova i drugih urbanih sredina kao i turističkih lokacija. U našoj proizvodnji realizujemo proizvodnju klasičnih, automatskih i autonomnih javnih tolateta i to u zavisnoti od konkretne potrebe lokacije.

Standardni javni toaleti

EUROmodul klasični toaleti su savremeni objekti sa sanitarnom opremom PREMIUM klase. Oprema je tzv. anti-vandal radi obezbeđenja trajnosti i sigurnosti. Osim standardizovanih rešenja nudimo i izradu po konkretnim zahtevima kupca.

Automatski javni toaleti

EUROmodul automatski – samočisteći toaleti predstavljaju seriju javnih toaleta sa automatizovanim održavanjem higijene i dezinfekcije. Procesi ispiranja wc školjke, pranja wc daske i poda vrše se automatski nakon svakog korišćenja. Svi modeli automatskih toaleta opremljeni su modulom za senzorsko (no-touch) pranje ruku, što omogućava vrhunske uslove u pogledu higijene za korisnika.

Autonomni – vakumski javni toaleti

EUROmodul autonomni javni toaleti funkcionišu u potpunosti samostalno zahvaljujući tankovima za tehničku i otpadnu vodu, smeštenim u tehničkom delu toaleta.

Autonomni javni toalet se postavlja uglavnom na lokacije na kojima nije moguće obezbediti priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Za funkcionisanje je neophodno obezbediti samo elektro napajanje. Najčešće se tmoduli postavljaju ili na nepristupačne lokacije ili zaštićena gradska jezgra gde nije dozvoljno priključenje na infrastrukturu. Takođe vakumski – autonomni toalet se postavlja na odmorištima duž auto puteva ili u velike gradske parkove.

EUROmodul javni toalet je energetski efikasan proizvod zahvaljujući vakuumskom sistemu pomoću koga se vrši ispiranje WC-a. Time je potrošnja vode 6 puta manja u odnosu na gravitacioni sistem ispiranja, a samim tim i smanjuje učestalost održavanja.

Vakumski kanalizacioni sistemi (pod pritiskom)

Projektujemo i izvodimo ih na mestima gde postoji potreba da se prevaziđu specifični tehnički problemi ali i zbog potrebe za jeftinijim i tehnološki racionalnijim rešenjima.

Sistem vakumske kanalizacije se primenjuje u sledećim slučajevima:

  • potpuno ravan teren, naročito ako je visok nivo podzemnih voda
  • potreba zaštite zemljišta od zageđenja kanalskim sadržajem
  • potreba zaštite reka, jezera i vodnih akumulacija
  • nepovoljan uzdužni profil sa izraženim usponima i padovima
  • nestabilno tlo
  • male gustine naseljenosti i velika neravnomernost potrošnje vode, odnosno neravnomerno tečenje u kanalizaciji,
  • potreba za visokim stepenom ekološke zaštite

Projektovanje i izvođenje i oprema koju koristimo za izgradnju vakumskih kanalizacionih sitema je proizvod norveške kompanije JETS AS koja je svetski lider u proizvodnji vakumskih sistema.

Euromodul je ekskluzivni zastupnik za tržište Srbije koji sa kompanijom JETS uspešno realizuje veliki broj projekta u zemljama EU, Rusiji, Belorusiji i Kazahstanu od 2013 godine

Više detalja o našim javnim toaletima možete pogledati i na web adresi: Javni sanitarni sitemi

NAŠA REŠENJA