EUROmodul je prema individualnoj specifikaciji projektovao i proizveo nekoliko custom made kioska tipa 3400, dimenzija 6mx2,5m za potrebe prodaje pekarskih proizvoda najvećeg Hrvatskog proizvođača MLINAR. Svojim jedinstvenim dizajnom i fasadom urađenom od drvenih letvi, kiosci se apsolutno uklapaju na lokaciji, u zelenom pojasu, u blizini mora.

Kiosk 3400 – prodaja pekarskih proizvoda MLINAR

EUROmodul je najveći proizvođač kioska u Jugo-Istočnoj Evropi sa iskustvom u projektovanju i proizvodnji dugih 27 godina i proizveo je na desetine hiljada različitih montažnih objekata. Za potrebe fabrike Mlinar, preoblikovali smo standardnu verziju kioska model 3400 prema željenim specifikacijama i proizveli ga sa namenom da se prodaju pekarski proizvodi. Termička izolacija zidova, krova i podova napravljena je od poliuretanskih panela, a fasada završno odrađena impregniranim drvenim letvicama obojenim u RAL sivu boju.

Prednji prodajni pult celom dužinom zatvara se vruće cinčanim rolom na struju, praškasto obojenim u RAL sivu boju fasade objekta. Elektro, telefonske i vodo instalacije urađene su sakrivene u zidovima na kojima su postavljene bele pločice. Podne protivklizne pločice postavljene su u neutralnoj smeđoj boji. Ulazna vrata za osoblje proizvedena su od PREMIUM EUROmodul ALU profila sa protivprovalnom zaštitom.

Atraktivna reklamna kapa kioska sa četiri reklamne površine dodatno je osvetljena backlight rasvetom.