Kancelarijski kontejnerski sklop proizveden po meri za SwissCom iz EUROmodul EUROSTANDARD kontejnera koji se postavlja u dve različite varijante za evente i prezentacije. Sklop se sastoji od 2 kontejnera dimenzija 6,0 x 2,4 vanjske visine 2,8m. Svaki kontejner poseduje i dva zasebna ulaza, koji se koriste u zavisnosti od varijante slaganja objekata.

Objekti na dva nivoa

Uz donji kontejner nalazi se i donji podest koji je delimično natkriven sklopivom nadstrešnicom. Gornjem kontejneru pristupa se preko stepeništa i gornjeg podesta koji ujedno služi i kao terasa. Objekat je napravljen za firmu Swisscom za potrebe prezentacije na raznim eventima.

Kvalitetni EUROmodul profili za specifična konzolna opterećenja

Konstrukcija kontejnera je izrađena od kvalitetnih EUROmodul profila od pocinkovanog čelika, dodatno ojačanim UPN profilima kako bi se povećala nosivost konstrukcije zbog specifičnih konzolnih opterećenja. Ćelična konstrukcija farbana je u RAL 7016 antracit sivu boju sa zaštitnim premazima u komori za farbanje. Termička izolacija zidova, podova i krova izvedena je od poliuretanskih panela debljine 120 mm. Staklene stijene su od dvostrukog VSG stakla 4 + 4 mm. Unutrašnjost objekta se reguliše automatskom klimom.

Atraktivne staklene stene

Na pročeljima objekta nalaze se atraktivne staklene stene. Tehnička specifičnost ovog proizvoda je u tome što osim mobilnosti omogućava korisniku i transformaciju iz jednog koncepta u drugi brzo i jednostavno. Kvalitetna konstrukcija i brza montaža kao i demontaža garantuje korisniku jednostavno premeštanje sa lokacije na lokaciju.