Montažni ugostiteljski objekti: kafići, barovi i restorani

EUROmodul Vam može ponuditi različita rešenja u oblasti montžanih objekata za kioske brze hrane, snek barove i kontejner kafiće. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi modula po specifičnim zahtevima kupaca. Kontejneri za fast food ili kafić se mogu proizvesti u potpunosti prema zahtevu i specifikaciji kupca.

Opcije su praktično neograničene u pogledu odabira materijala i spoljašnjeg izgleda kao i dimenzija. Mobilni i montažni kontejneri predstavljaju odlično rešenje za sve vrste ugostiteljskih objekata na lokacijama na kojima nije moguće izgraditi trajan objekat kao i u situacijama kada je potrebno da objekat može da se brzo i jednostavno relocira. Lokacije kao što su centar grada, plaže, festivali ili lokalna naselja dolaze u obzir za postavljanje montažnih kafića ili fast food kiosaka. Naši menadžeri prodaje Vas mogu posavetovati koje su najbolje opcije u pogledu dimenzija i materijala, kako bi se prostor iskoristio što efikasnije.

Kafe & bar kontejneri i montažni kiosci

Modeli kafića i barova se mogu maksimalno personalizovati kao i brendirati kako bi se u potpunosti uklopili u vizelni identitet Vašeg brenda ili u Vašu ideju. Na raspolaganju Vam je paleta RAL boji, kao i razne opcije sekundarnih fasada – alu bond, anti-vandal fasada, drvene letvice, brendiranje auto folijama i sl.

Pogledajte različita rešenja u našoj galeriji fotografija koja smo već realizovali, možda Vas ispirišu da kreirate Vaše sopstveno rešenje! Kontaktirajte nas za formiranje informativne cene za Vaš projekat.

Proizvodi

Reference

KIOSK PO MERI – PEKARA TVOJIH 5 MINUTA

BEOGRAD NA VODI: modularni caffe restoran

Ugostiteljski objekat: kiosk i sanitarije

Montažni objekti u Omišlju