EUROmodul je proizveo novi tip kioska za TISAK dd. – Kiosk WALK IN za prodaju mešovite robe, cigareta i novina. Jedinstven dizajn kioska karakterizuje ulazak kupca u sam objekat za razliku od dosadašnjih prodajnih mesta gde se prodaja vrši izvan kioska na prodajnom šalteru.

Dizajn

Nosivi i dekorativni okvir izrađeni od čeličnih toplo POCINKOVANIH hladnooblikovanih profila u debljinama 2-3 mm.
Spoljašnje zidne obloge od pocinkovanih limova debljine 1,5 mm. Svi spojevi okvira i spojevi limova i okvira međusobno su zavareni i zaštićeni cink premazom. Vidljivi okviri i limovi završno obojeni shop primerom i poliuretanskom dvokomponentnom antracit bojom ( bojenje automobilskom tehnologijom ) ili skladno narudžbini. Težina kioska iznosi približno: 1800 – 3000 kg. Unutar kioska izveden je spušteni krov od gipsa ispod kojeg se nalaze elektroinstalacije i ostali elementi.

Grejanje i hladjenje

Sastav grejanja i hlađenja s obzirom na veliku otvorenu površinu rešen je vazdušnom zavesom i podnim grejanjem u predelu prodajnog pulta i prodavača. Sistem podnog grejanja izveden je na električnu energiju dok je sistem klimatizacije vazdušnom zavesom ukomponovan u spušteni krov objekta a spoljašnja AC jedinica je smeštena unutar fasade kioska

LED rasveta, krovna kapa i reklamne vitrine CITYLIGHT

LED rasveta osvetljava interijer i eksterijer kioska različitim intenzitetom i rasporedom LED rasvete.
Reklamna krovna kapa kioska izvedena je od polikarbonata sa detaljno izračunatim diletacijama materijala
pod atmosferskim uslovima. Difuzna LED rasveta krovne kape osvetljava kompletnu površinu i ekstrudirani logotip firme TISAK d.d.. Na poleđini kioska montirali smo dve ROTO reklamne vitrine sa opcijom programiranja brzine i dužine trajanja do izmene za tri plakata u dimenzijama 2,8 x 1,8m. Reklamne vitrine su pozadinski osvetljene LED rasvetom

ROLO zatvaranje kioska

Atraktivan i transparentan rolo sistem zatvaranja kioska izveden je od polikarbonatnih lamena koje se podižu i zatvaraju na struju – elektromotor.

Inovativni prodajni pult

EUROmodul je razvio i proizveo specijalnim alatima za potrebe proizvodnje ovog specifičnog WALK IN kioska prodajni pult sa unutrašnjim fiokama po strani kao i viseće izložbene police koje su montirane u krov objekta. Razvoj i proizvodnja prodajnog pulta dokaz su EUROmodul KNOW-HOW kojeg primjenjuje sa dugogodišnjim parterom TISAK d.d. za koji je postavljeno nekoliko stotina objekata – kioska.

Unutrašnji nameštaj

Nameštaj i police za prodaju mešovite robe dizajnirane su i izrađene po meri za potrebe WALK IN kioska u visokoj tačnosti i kvalitetu završne obrade. Unutar objekta intergrirane su rashladne vitrine za prodaju pića sa izvedenom inovativnom EUROmodul ventilacijom rashladnih uređaja.

Struktura poda

Poliuretanski sendvič panel 40 mm obostrano pocinkovan i plastificiran lim
Laminatni vodootporni parket.
Koeficijent toplotne provodljivosti iznosi približno K=0,38 cal/m2 h°C

Struktura krova – plafona

Poliuretanski sendvič panel debljine 40+40 mm sa donje vidljive strane pocinkovani lim belo
Plastificiran sa gornje strane korugovani 40 mm pocinkovan i plastificiran lim u boji po izboru
Spušteni plafon izveden sa gips kartonskim pločama
Koeficijent K=0,40 cal/m2 h°C
Odvod kišnice s krova izvedena je kroz stubove konstrukcije kioska

Protivprovalna vrata

Ulazna vrata EUROmodul izrađena su kao protivprovalna vrata svetlog otvora, visine 200 cm, širine 70 cm.
Krilo vrata je ispunjeno poluretanskim panelom sa obostrano pocinkovanim limom spolja debljine 1.25 mm i bojena u boji konstrukcije. Vrata se zaključavaju posebnom bravom u tri tačke. Spolja na vrata se postavljaju uške za zaključavanje katancem. Vrata za noćnu dostavu smeštena su na zadnjoj strani kioska i opremljena su posebnom bravicom.