Kiosk za brzu hranu PULSE

je konceptualno urađen koji obezbeđuje pripremu i prodaju hrane i nudi zaštićeni prostor za konzumaciju – natkrivenu terasu. Kiosk je dimenzija 9,0 k 3,0 metara sa valovitim aluminijumskim limom kao završnom fasadom. Ugrađeni elementi – zavareni okvir od pocinkovanog čelika sa izolovanim panelima omogućavaju upotrebu tokom cele godine. Kiosk je dizajniran da u potpunosti zadovolji izuzetno nepovoljne vremenske uslove skandinavskih zemalja.

Kiosk napravljen sa optimalnim transportnim dimenzijama

Kiosk se proizvodi sa osnovnim transportnim dimenzijama 9,0 k 2,4 m. Svi elementi koji prevazilaze transportne dimenzije su uklonjivi i mogu se pričvrstiti na licu mesta: staklena nadstrešnica i prednji pult od nerđajućeg čelika.

Nadstrešnica od sigurnosnog stakla

Staklena nadstrešnica je izrađena od sigurnosnog stakla: laminiranog ili kaljenog stakla. U slučaju udarca kaljeno staklo će se raspršiti na hiljade malih zaobljenih komada koji neće izazvati eventualne povrede. Laminirano staklo će ostati u jednom komadu, jer ga film koji se nalazi između stakla drži zajedno. Ispred otvora kioska nalazi se pult od nerđajućeg čelika i reklamni prostor koji pruža dnevne i nedeljne ponude.

Ventilacija

U kioska smo ugradili usisne ventilatore Vortice Lineo kapaciteta 850 m3, ugradili kanale 200×300 mm dužine 8 metara sa samootvarajućim rešetkama, na 4 mesta.

Ploče za kuvanje kontrolisane tajmerom

Kiosk ima tajmer za kontolu zagrevanja radnih ploča  a koji omogućava korisniku da podesi vreme početka i otvaranja kioska sa ringlama zagrejanim na radnu temperaturu, što obezbeđuje efikasan rad bez dodatnog čekanja.

Osvetljenje kioska

Unutrašnje osvetljenje kioska izvedeno je kao fluorescentno osvetljenje sa rasterom, sa dve pozicije u pripremi hrane i mestom koje osvetljava natkrivenu i zatvorenu terasu.

Motorizovani rolo zaštitna rešetka

Kiosk nije predviđen za celodnevni rad, tako da je zatvaranje preko noći obezbeđeno motorizovanim roletama u boji fasade. Rollo sprečava ulazak, pruža zaštitu staklu i aluminijumu i pruža vizuelnu barijeru od neželjenog pogleda na sadržaj unutar kioska.

Zona poda

Za lakše čišćenje i održavanje podna površina je izrađena od 2 mm PVC antistatik.

Aluminijumska konstrukcija i termoizolovano staklo

Na zahtev naručioca korišćena je aluminijumska konstrukcija sa adekvatno izolovanim staklom, koje pruža veću zaštitu od temperaturne razlike između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora – prekinut toplotni most.

Fasada kioska

Kiosk ima aluminijumsku fasadu sa valovitim limom u RAL 3024. Stakleni zidovi su naglašeni jarko crvenom bojom koja naglašava estetski element.

Podesive noge za nivelisanje na gradilištu

Lokacija može imati određena odstupanja u visini, ali sa 6 stopa podesivih po visini kiosk se lako može izravnati.