Za potrebe jedne od najpoznatijih Švajcarskih bolnica u St. Gallen-u, EUROmodul je projektovao, proizveo i montirao custom made (izrada po meri) montažni objekat dimenzija 25m x 6m sastavljen od kontejnera prilagođenih specifikaciji po zahtevu kupca. Unutrašnjost se sastoji od tehničkih prostorija,sanitarnog prostora i mini-kuhinje. Zbog zahteva i diskrecije klijenta, slike HI-TECH unutrašnjosti nismo u mogućnosti objaviti.

Sanitarni WC prostor

U sredini objekta smeštene su dve sanitarne korisničke muško / žensko prostorije opremljene sa EUROmodul sanitarnom opremom koju uključuje WC školjke, ugradne vodokotliće, lavaboe sa slavinama tople i hladne vode, LED rasvetom i senzorima.

Nadstrešnica, stepenište, platforma i ograda

Na ulazu objekta postavljena je platforma sa ogradama i stepeništima izrađenim od vruće cinčanog čelika. Iznad platforme postavljena je nadstrešnica dimenzija 25m x 2m sa pripadajućom konstrukcijom i završnom oblogom po želji klijenta.

Termoizolacija i elektroinstalacija

Individualnim pristupom proizvodnje montažnog objekta, EUROmodul ispunjava zahteve klijenata i ulazna vrata proizvodi od armiranih aluminijumskih profila. Kontejneri su u potpunosti opremljeni premijum električnim instalacijama za visoku potrošnju energije prema zahtevnim standardima i sertifikaciji Švajcarskog tržišta.

Kako bi se zadovoljili zahtevi kupca za niskoenergetsku sertifikaciju, modifikovali smo našu EUROSTANDARD konstrukciju kontejnera za montažu termoizolacijonih PU panela debljine 120 mm i troslojnih PVC prozora sa koeficijentom prolaska topline U=1,0W/m2K.